Leuk dat jullie onze blog bezoeken!

Aangezien de meeste bezoekers van de website ons kennen, lijkt het ons niet nodig om ons voor te stellen.
Wel willen jullie, de bezoekers van onze blog, meenemen in de reis die we maken.

Onze reis start op 7 juli vanaf Schiphol, vanuit waar we naar Bangkok (Thailand) vliegen. Hier zullen we 19 dagen verblijven gezamelijk met Bas zijn familie en een bevriende familie. In Thailand zullen we na Bangkok, doorreizen naar Chiang Mai via een aantal plaatsen aan de rivier ‘River Kwai’. De laatste week in Thailand verblijven we op een resort op het eiland Koh Samui.

Na Thailand, reizen wij (Bas & Eline) op eigen voet verder naar Vietnam. We zullen op 25 juli aankomen op het vliegveld van Hanoi, het noorden van Vietnam. Hier zullen we een aantal nachten verblijven en onder andere een party cruise van 3 dagen maken door Halong Bay! Daarna reizen we door naar het zuiden van Vietnam met als doel Ho Chi Minh City en maken we onderweg een aantal tussenstops.

Op 19 augustus verlaten we Azië en reizen we door naar het continent Oceanië. Om iets specifieker te zijn, Australië. We vliegen via Singapore naar Perth. Hier zijn we van plan om een auto (4×4) of minivan te kopen en daarmee het land van de Kangaroos and Boomerangs onveilig te maken. Het is de bedoeling om vanuit Perth naar Darwin te reizen en onderweg de vele natuurparken te bezoeken. Maar niks staat hier nog vast…

Volg de blogs om op de hoogte te blijven van ons avontuur.